Kiss Mona, a neves gasztroblogger, legújabb könyvében, a „Mentes” sorozat negyedik kötetében újra elkalauzol minket az allergénmentes táplálkozás kihívásainak világába.
„Az vagy, amit megeszel”. Az először a német filozófus, Feuerbach által használt kifejezés az idők során az egészségtudatos táplálkozás mottójává vált.
Ezúttal azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a főzés kulcsa a megfelelő tervezés, illetve a konyhai terület elrendezésének megtervezése.
A macskája számára megfelelő eledel kiválasztása fontos macskája egészsége szempontjából.
Ma egyre több az egészségtudatos ember. A kerti grillen nagyon sokféle és egészséges ételt készíthetünk.
Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy otthon kísérletezzenek koktélokkal. Házibulik, grillpartik erre tökéletes lehetőséget adnak. Persze nem mindig elég egy online talált receptet megvalósítani. Illik ismerni a legfőbb szabályokat. Az alábbiakban ezeket
Az EduWine projekt célja, hogy a magyar-szerb határmenti területeken a szőlészeti-borászati kapcsolatokat erősítse.
Randevú, családi esemény vagy üzleti megbeszélés szerepel a naptáradban és a megfelelő helyszín után kutatsz?